Carte de bucate. Editie integrala/Sanda Marin

In cei aproape 70 de ani de cand domneste, nedetronata de nimeni, in bucatariile noastre, Sanda Marin a ajuns sa insemne pentru romani gustul mancarii de acasa. Acesta e ingredientul secret din cele peste 1500 de retete adunate in prezenta editie integrala. Peste 1500 de retete: mai multe decat in oricare dintre editiile publicate din anii 1930 pana astazi, intr-un volum “restaurat”, astfel ca pretiosul, vechiul continut sa capete o forma editoriala moderna. Cea mai cunoscuta, cea mai longeviva, insasi cartea de bucate a romanilor – intr-o formula capabila nu numai sa va hraneasca nostalgiile, ci si sa va fie utila in urmatorii 50 de ani. Un amanunt, in editia de fata veti gasi informatii inedite despre cea care si-a publicat Cartea de bucate sub pseudonimul Sanda Marin. Cecilia Maria Zapan, alias SANDA MARIN, a publicat prima editie a colectiei ei de retete culinare in 1936, la Cartea Romaneasca din Bucuresti. Editura era condusa pe atunci de profesorul Ion Simionescu, tatal autoarei, iar Cartea de bucate aparea cu o prefata de Pastorel, avand astfel girul autoritatii absolute in materie de gastronomie din acele timpuri.

SKU: 77b72f1e-f146-4e8c-894a-8af885be40f5 Categorii: , , Etichete: ,

Carte de bucate. Editie integrala/Sanda Marin

In cei aproape 70 de ani de cand domneste, nedetronata de nimeni, in bucatariile noastre, Sanda Marin a ajuns sa insemne pentru romani gustul mancarii de acasa. Acesta e ingredientul secret din cele peste 1500 de retete adunate in prezenta editie integrala. Peste 1500 de retete: mai multe decat in oricare dintre editiile publicate din anii 1930 pana astazi, intr-un volum “restaurat”, astfel ca pretiosul, vechiul continut sa capete o forma editoriala moderna. Cea mai cunoscuta, cea mai longeviva, insasi cartea de bucate a romanilor – intr-o formula capabila nu numai sa va hraneasca nostalgiile, ci si sa va fie utila in urmatorii 50 de ani. Un amanunt, in editia de fata veti gasi informatii inedite despre cea care si-a publicat Cartea de bucate sub pseudonimul Sanda Marin. Cecilia Maria Zapan, alias SANDA MARIN, a publicat prima editie a colectiei ei de retete culinare in 1936, la Cartea Romaneasca din Bucuresti. Editura era condusa pe atunci de profesorul Ion Simionescu, tatal autoarei, iar Cartea de bucate aparea cu o prefata de Pastorel, avand astfel girul autoritatii absolute in materie de gastronomie din acele timpuri.

Carte de bucate. Editie integrala/Sanda Marin Online la Pret Mic

Plata produse

Plata online cu cardul sau la destinație ramburs in funcție de produs.

Transport

Transport în toată Romania la domiciliu sau oriunde ai nevoie.

Retur Carte de bucate. Editie integrala/Sanda Marin

Drept de retur in conformitate cu art.9 alin.1 din Ordonanță nr.34/2014 privind drepturile consumatorilor

Declinare de responsabilitate

acest site nu poate garanta exactitatea completă a informațiilor afișate pe acest site și nici furnizarea în totalitate a informațiilor de către comercianți. Drept urmare, datorită naturii activităților acestui site ca fiind un promotor al unor firme terțe, în cazul unor discrepanțe între informațiile afișate pe site-ul sau anunțurile acestui site și cele afișate pe site-ul comerciantului, acesta din urmă va predomina. Autorizațiile legale pentru comercializare, originalitatea produselor cât și alte demersuri legale necesare pentru comercializare revin exclusiv în sarcina comerciantului. Prețurile afișate includ toate taxele, preț inclusiv TVA.

Brand